Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:e-voucher - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Przesyłka kurierska - 10,00 zł
Menu degustacyjne
Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Włochy, 125 ml
Amuse-bouche
Pieczywo domowe
masło solone
Przystawki
Tatar z marynowanego łososia
koper włoski, ogórek zielony
Sella&Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Włochy, 100 ml
Foie gras
nasza brioche, puree z modrej kapusty, piklowana szalotka
Sauternes ‘La Fleur Renaissance, AOC Sauternes, 100ml
Zupa
Krem ze szczawiu
jajko poche, ziemniak, panko
Intermezzo
Sorbet cytrynowy z Cava
Dania główne
Dziki Halibut
pieróg z warzywami, puree z palonej pietruszki, konfitowana marchew
Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, Francja, 100ml
Stek z polędwicy wołowej
pieczony ziemniak Hasselback, warzywa grillowane, sos béarnaise
Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml
Deser
Semifreddo chałwowe
Zestaw degustacyjny Graham’s 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml
Pettit Fours
Cena 260 zł – Menu degustacyjne
Cena 420 zł – Menu degustacyjne z dedykowanymi alkoholami
Oferta dostępna codziennie, do zamówienia przez wszystkich Gości przy stole
Tasting Menu
Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Italy, 125 ml
Amuse-bouche
Home made bread
salted butter
Starters
Marinated salmon tartare
fennel, cucumber
Sella&Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Italy, 100 ml
Foiegras
our Brioche, red cabbage puree, pickled shallots
Sauternes ‘La Fleur Renaissance, AOC Sauternes, 100ml
Soup
Sorrel Cream
Pocheegg, potato, panko
Intermezzo
Lemon sorbet with Cava
Main Dishes
Wild Halibut
vegetable dumpling, roasted parsley puree, confit carrot
Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, France, 100ml
Sirloin beef steak
baked Hasselback potato, grilled vegetables, béarnaise sauce
Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml
Deser
Halvah Semifreddo
Graham’stasting set 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml
Pettit Fours
260 PLN – Tasting menu
420PLN – Tasting menu with dedicated liquors
Available on a dailybasis, to be ordered by all of the table’sguests
Szczegółowe informacje na stronie: https://www.hotelbohema.pl/zasady-korzystania-z-zaproszen-upominkowych/