wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Restauracja Weranda » Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu
Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholuMenu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu
Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholuMenu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu

Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:e-voucher - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Przesyłka kurierska - 10,00 zł

Transfer na kolację

Cena: 340,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
  • Warunki zakupu vouchera
Zaproszenie można zakupić osobiście w całodobowej recepcji Hotelu Bohema lub on-line z wysyłką pod wskazany przez Państwa adres pocztowy.

Jeżeli chcieliby Państwo otrzymać imienne zaproszenie, wówczas przy dokonywaniu zakupu w okienku Komentarz do zamówienia proszę wpisać imię i nazwisko osób lub osoby obdarowanej.
Jeżeli chcieliby Państwo zwiększyć ilość osób obdarowanych, prosimy zmienić pozycję ilość.


Restauracja Weranda położona jest w centrum Bydgoszczy.
Z ogromnych okien naszej restauracji roztacza się widok na Park Kazimierza Wielkiego i historyczną, pięknie odrestaurowaną fontannę Potop.
Menu Restauracji to połączenie klasycznej i eleganckiej polskiej kuchni z europejskim akcentem.
W piątki i soboty oferujemy muzykę fortepianową na żywo.
Wspaniałym początkiem tego wieczoru może być limuzyna z szoferem, która przyjedzie pod wskazany adres i zawiezie Państwa na kolację do restauracji.

MENU DEGUSTACYJNE 

Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Włochy, 125 ml

Amuse-bouche

Pieczywo domowe

masło solone

Przystawki

 Tatar z marynowanego łososia

koper włoski, ogórek zielony

Sella & Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Włochy, 100 ml

Foie gras

nasza Brioche, puree z modrej kapusty, piklowana szalotka

Sauternes Chateau Roumieu, Bordeaux, 100ml

 Zupa

Consomme wołowe

pierożki z mięsem wołowym, marchew, olej rydzowy, natka pietruszki

 Intermezzo

Sorbet cytrynowy z Cava

Dania główne

Dziki Halibut

algi, brokuł w tempurze, marchew, pak choi, sos z małżami

Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, Francja, 100ml

Stek z polędwicy wołowej

pieczony ziemniak Hasselback, warzywa grillowane, sos Béarnaise

Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml

 Deser

Semifreddo chałwowe

Zestaw degustacyjny Graham’s 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml

Pettit Fours

 

Oferta dostępna codziennie, do zamówienia przez wszystkich Gości przy stole


Tasting Menu

 Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Italy, 125 ml

Amuse-bouche

Homemade bread

salted butter

Starters

Marinated salmon tartare

fennel, cucumber

Sella & Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Italy, 100 ml

Foie gras

our Brioche, red cabbage puree, pickled shallots

Sauternes Chateau Roumieu, Bordeaux, 100ml

Soup

Beef consomme

dumplings with beef meat, carrot, pak choi, clam sauce

Intermezzo

Lemon sorbet with Cava

Main Dishes

Wild Halibut

algae, tempura broccoli, carrot, pak choi, clam sauce

Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, France, 100ml

 Sirloin beef steak

baked Hasselback potato, grilled vegetables, béarnaise sauce

Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml

Deser

Halvah Semifreddo

Graham’s tasting set 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml

 Pettit Fours

 

Available on a daily basis, to be ordered by all of the table’s guests

 

 

Polecamy