wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Restauracji Weranda » Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu
Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholuMenu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu
Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholuMenu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu

Menu degustacyjne dla jednej osoby bez alkoholu

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:e-voucher - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Przesyłka kurierska - 10,00 zł

Transfer na kolację

Cena: 280,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
  • Warunki zakupu vouchera
Zaproszenie można zakupić osobiście w całodobowej recepcji Hotelu Bohema lub on-line z wysyłką pod wskazany przez Państwa adres pocztowy.

Jeżeli chcieliby Państwo otrzymać imienne zaproszenie, wówczas przy dokonywaniu zakupu w okienku Komentarz do zamówienia proszę wpisać imię i nazwisko osób lub osoby obdarowanej.
Jeżeli chcieliby Państwo zwiększyć ilość osób obdarowanych, prosimy zmienić pozycję ilość.


Restauracja Weranda położona jest w centrum Bydgoszczy.
Z ogromnych okien naszej restauracji roztacza się widok na Park Kazimierza Wielkiego i historyczną, pięknie odrestaurowaną fontannę Potop.
Menu Restauracji to połączenie klasycznej i eleganckiej polskiej kuchni z europejskim akcentem.
W piątki i soboty oferujemy muzykę fortepianową na żywo.
Wspaniałym początkiem tego wieczoru może być limuzyna z szoferem, która przyjedzie pod wskazany adres i zawiezie Państwa na kolację do restauracji.

Menu degustacyjne

 

Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Włochy, 125 ml

 

Amuse-bouche

 

Pieczywo domowe

masło solone

 

Przystawki

 

Tatar z marynowanego łososia

koper włoski, ogórek zielony

Sella&Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Włochy, 100 ml

 

Foie gras

nasza brioche, puree z modrej kapusty, piklowana szalotka

Sauternes ‘La Fleur Renaissance, AOC Sauternes, 100ml

 

Zupa

Krem ze szczawiu
jajko poche, ziemniak, panko

 

Intermezzo

Sorbet cytrynowy z Cava

 

Dania główne

 

Dziki Halibut

pieróg z warzywami, puree z palonej pietruszki, konfitowana marchew

Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, Francja, 100ml

 

Stek z polędwicy wołowej

pieczony ziemniak Hasselback, warzywa grillowane, sos béarnaise

Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml

 

Deser

 

Semifreddo chałwowe

Zestaw degustacyjny Graham’s 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml

 

Pettit Fours

 

 

Cena 260 zł – Menu degustacyjne

Cena 420 zł – Menu degustacyjne z dedykowanymi alkoholami

Oferta dostępna codziennie, do zamówienia przez wszystkich Gości przy stole

Tasting Menu

 

Prosecco ‘Mucha’ Extra Dry, DOC Treviso, Italy, 125 ml

 

Amuse-bouche

 

Home made bread

salted butter

 

Starters

 

Marinated salmon tartare

fennel, cucumber

Sella&Mosca, DOC Vermentino di Sardegna, Italy, 100 ml

 

Foiegras

our Brioche, red cabbage puree, pickled shallots

Sauternes ‘La Fleur Renaissance, AOC Sauternes, 100ml

 

Soup

 

Sorrel Cream

Pocheegg, potato, panko

 

Intermezzo

Lemon sorbet with Cava

 

Main Dishes

 

Wild Halibut

vegetable dumpling, roasted parsley puree, confit carrot

Joseph Drouhin Chablis ‘Vaudon’, AOC Chablis, France, 100ml

 

Sirloin beef steak

baked Hasselback potato, grilled vegetables, béarnaise sauce

Vina Ventisquero Reserva, Maipo Valley, Chile, 100 ml

 

Deser

 

Halvah Semifreddo

Graham’stasting set 10YO, 20YO, 30YO, 90 ml

 

Pettit Fours

 

 

260 PLN – Tasting menu

420PLN – Tasting menu with dedicated liquors

Available on a dailybasis, to be ordered by all of the table’sguests

 

 

 

Polecamy