wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Restauracji Weranda » Czterodaniowa kolacja z alkoholem dla dwóch osób w restauracji Weranda
Czterodaniowa kolacja z alkoholem dla dwóch osób w restauracji Weranda

Czterodaniowa kolacja z alkoholem dla dwóch osób w restauracji Weranda

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:e-voucher - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Przesyłka pocztowa polecona - 0,00 zł

Transfer na kolację

Cena: 350,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
  • Warunki zakupu vouchera

Zaproszenie można zakupić osobiście w całodobowej recepcji Hotelu Bohema lub on line z wysyłką pod wskazany przez Państwa adres pocztowy.

Jeżeli chcieliby Państwo otrzymać imienne zaproszenie, wówczas przy dokonywaniu zakupu w okienku Komentarz do zamówienia proszę wpisać imię i nazwisko osób lub osoby obdarowanej.

Restauracja Weranda położona jest w centrum Bydgoszczy.
Z ogromnych okien naszej restauracji roztacza się widok na Park Kazimierza Wielkiego i historyczną, pięknie odrestaurowaną fontannę Potop.
Menu Restauracji to połączenie klasycznej i eleganckiej polskiej kuchni z europejskim akcentem.
W piątki i soboty oferujemy muzykę fortepianową na żywo.
Wspaniałym początkiem tego wieczoru może być limuzyna z szoferem, która przyjedzie pod wskazany adres i zawiezie Państwa na kolację do restauracji.

Czterodaniowa kolacja z napojami i butelką wina

Aperitif

 

PRZYSTAWKA DO WYBORU

Pâté z kurzych wątróbek

słód jęczmienny, maślanka, śliwka, bułka maślana

       Tatar wołowy           

koniak, żółtko, szalotka, gorczyca, Grana padano, rukola

Śledź

wędzona śmietana, ziemniaki, cebula piklowana, żel z octu, kruszonka cebulowa, koperek
Sałatka z serem kozim

burak, rukola, piklowany, burak orzechy, dressing miodowy    


ZUPA DO WYBORU

Żur na własnym zakwasie   

grzyby, nasza biała kiełbasa, puree ziemniaczane z chrzanem

Krem z białych warzyw

krokiet  z kurczaka, boczniak, popcorn z kaszy gryczanej

Krem ze szczawiu

jajko po szkocku, puder z boczku, ziemniak

 

 

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU

Ligawa wołowa

puree ziemniaczane, zapiekana pieczarka portobelo, młoda kapusta, cebula perłowa demi-glace chrzanowy

 

Sznycel cielęcy

sałatka ziemniaczana, konfitura z żurawiny, cytryna

 

Burger wołowy

nasza mleczna bułka, boczek, salsa z ogórka i papryki, sos serowy, sałata, frytki z batata

 

Pierogi z gęsiną

chutney z jabłka, piklowana cebula perłowa,

demi-glace z jałowcem

Łosoś smażony

kasza pęczak, groszek, kalafior

 

Risotto z owocami morza

krewetka,mule,kalmary, koperek


DESER DO WYBORU

Crème brûlée

puree śliwkowe

Cynamonka

krem karmelowy

Deser niespodzianka

 

NAPOJE

Woda mineralna niegazowana lub gazowana butelka 0,7l

Świeżo parzona kawa lub herbata

Butelka białego lub czerwonego wina

 


Propozycja menu jest przykładowa i może zmieniać się wraz z sezonowością.

Polecamy